Sanitairtechniek

Sanitaire techniek

Een algemene benaming voor sanitair, water- & afvoerinstallaties is sanitaire installaties. Bij ons bent u voor deze installaties ook aan het juiste adres.

De keuze in sanitaire onderdelen is enorm, en kwaliteitsverschillen zijn ook vaak groot tussen verschillende fabricaten. Tevens dient het sanitair te passen bij de bestemming van een bepaald gebouw. In een werkruimte dient het sanitair vaak enkel functioneel en goed te onder houden zijn, waarbij de uitstraling van minder belang is. Maar in een openbare ruimte verdient de uitstraling weer meer aandacht, maar is het ook belangrijk dat de toegepaste onderdelen beter bestand zijn tegen vandalisme. Een juist advies met de juiste afwegingen tussen kwaliteit en kosten is dus in iedere situatie zeer wenselijk.

Waterkwaliteit is de tegenwoordig ook een hot item, denk hierbij aan de voorvallen van legionella besmettingen die we kennen. U zou toch niet willen dat iemand ziek is geworden door gebruik te maken van uw waterinstallatie. Het is dus van groot belang dat er met de juiste aandacht en kennis gekeken wordt naar uw waterinstallatie. Niet alleen zodat deze voldoet aan de geldende normen, maar ook dat de beheerskosten zo laag mogelijk worden gehouden en dat de installatie kan presteren zoals u dat in het begin voor ogen heeft.

Bij afvoerinstallaties kunt u denken aan alle mogelijke afvoeren die er zijn, zo dient het water van de daken goed afgevoerd te worden, maar dienen ook de afvoeren van de sanitaire toestellen goed weg te lopen. Al ziet het er gemakkelijk uit, deze afvoerstelsel van PVC of PE, een gedegen ontwerp & berekening is onmisbaar voor een goed functionerende installatie.

Heeft u problemen met uw huidige installatie, of zit u eraan te denken om een nieuw pand te bouwen (of uit te breiden), zorg er dan voor dat u de juiste partij in de armen neemt zodat de gehele sanitaire installaties ook voldoen aan de normen, en natuurlijk aan uw wensen.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina