HVAC

Verwarming, koeling & ventilatie

HVAC, of ook wel Heating, Ventilation & Air Conditioning genoemd, is de algemene benaming voor de verwarmings-, koel-, en ventilatie installaties in uw gebouw.

Er zijn veel manieren om een gebouw te verwarmen of koelen. Een installatie dient dan ook perfect te passen bij de gebruiksfunctie van het gebouw om het hoogte gebruikscomfort te bereiken, maar wanneer kiest u voor de juiste installatie ? Wij zijn van mening dat er voor de juiste installatie is gekozen als deze installatie voor zo min mogelijk klachten zorgt bij u, of uw personeel, waarbij er zo efficiënt mogelijk om wordt gegaan met energie. Moet de installatie niet gaan functioneren voor de verwarming van een gebouw, maar verwarming of koeling voor een proces, dan is het natuurlijk ook belangrijk dat de installatie exact doet waarop deze ontworpen is.

Ook in de verschillende ventilatiesystemen is tegenwoordig veel keuze. Is het bijvoorbeeld een vereiste dat de luchtkwaliteit in een gebouw optimaal is, dan is een goed ontworpen ventilatiesysteem onmisbaar.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina