Verwarming

Verwarming

Voordat je een huis bouwt of verbouwt, is het goed om na te denken over de manier waarop je het wilt verwarmen. Radiatoren, vloerverwarming, aardwarmte, gas, hout of zon? Er zijn veel verschillende systemen mogelijk, maar welk systeem past het beste bij jou? Welk comfortniveau wil je bijvoorbeeld bereiken? Ben je op de hoogte van de voor- en nadelen van de (vele) verschillende mogelijkheden?

Omdat er veel afwegingen zijn, gaan we graag met je om tafel om die door te nemen. Een goede berekening zorgt ervoor dat je weet of een systeem interessant voor je is en of het zal renderen. Wij kunnen je een advies op maat verzorgen, kijk hiervoor op: duurzaam advies

Bent u al verder gevorderd met uw keuze, en zoekt u een geschikt bedrijf voor uw verwarmingsinstallatie? Kijk dan hieronder wat voor mooie installaties we al gerealiseerd hebben, en neem contact met ons op.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina