Ventilatie

Ventilatie

Wist je dat in moderne huizen het grootste energieverlies door de ventilatie komt? Doordat huizen zo goed geïsoleerd zijn, zijn niet warmte of koeling, maar juist luchtkwaliteit en -verversing de grootste uitdaging. De hele dag het raam open laten staan kost veel energie, en is daarbij niet nodig wanneer je een goed ventilatiesysteem hebt.

Een warmteterugwinningsysteem (WTW) is hier vaak een goede oplossing voor. Met een goed ontwerp en de juiste installatie is dit een comfortabele en energiezuinige oplossing. Andere opties in mechanische ventilatie kunnen voor jou ook prima werken, net als een afzuiginstallatie met ”dauerluftung”. Hoe dan ook, een gedegen ontwerp en een goed advies maakt het verschil.

Wij kunnen je een advies op maat verzorgen, kijk hiervoor op: duurzaam advies. Bent u al verder gevorderd met uw keuze, en zoekt u een geschikt bedrijf voor de ventilatie voor uw woning ? Kijk dan hieronder wat voor mooie installaties we al gerealiseerd hebben, en neem contact met ons op.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina