Koeling

Koeling

Huizen worden alsmaar beter en beter geïsoleerd. Voor het energieverbruik is dit natuurlijk gunstig maar voor de temperatuur in huis niet altijd. De aanwezigheid van mensen en apparatuur in huis zal dan ook steeds vaker gaan zorgen van een overschot aan warmte, in plaats van een tekort. Om het juiste comfort niveau in huis te handhaven zal de overtollige warmte afgevoerd moeten worden, het huis zal dus gekoeld moeten worden. Is hierbij vloerkoeling voldoende, of kan hiermee de capaciteit niet bereikt worden en dient er gedacht te worden aan koelconvectoren of een airco ?

Ook in bestaande woningen, waar de slaapkamer op de 1e verdieping vaak te warm is in de zomer, zijn verschillende systemen toepasbaar om het meer behaaglijk te krijgen voor een goede nachtrust.

Goed nadenken over de koelinstallatie en het juiste advies in winnen hierover, voorkomt ontevredenheid achteraf. Omdat er veel afwegingen zijn, gaan we graag met je om tafel om die door te nemen. Een goede advies zorgt ervoor dat er direct de juiste keuze gemaakt wordt voor een bepaald systeem. Wij kunnen je een advies op maat verzorgen, kijk hiervoor op: duurzaam advies

Bent u al verder gevorderd met uw keuze, en zoekt u een geschikt bedrijf voor uw koelinstallatie ? Kijk dan hieronder wat voor mooie installaties we al gerealiseerd hebben, en neem contact met ons op.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina