Duurzaam

Duurzaam advies

Als je goed nadenkt over alle installaties in huis, leef je een stuk duurzamer. Natuurlijk moeten die installaties wel rendabel zijn: de energiebesparing en de terugverdientijd zijn daarin enorm van belang. Wij baseren ons advies hier dan ook op.

Onze kracht ligt in de onafhankelijkheid, zo zijn wij niet gebonden aan een type installatie met een bepaalde brandstof. Wij geloven dat er geen standaard installatie is die voldoet in alle klantspecifieke situaties. Zo kunnen wij verschillende systemen vergelijken voor u en berekenen welk systeem met welke type brandstof het beste past in uw situatie. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn comfort & rentabiliteit.

Als er vooraf aan een nieuwbouw (of verbouwing) goed nagedacht wordt over het type installatie en de voor en nadelen hierbij, dan kan er een zo efficiënt mogelijk installatie, welke het beste voldoet aan uw wensen tegen een zo laag mogelijke investeringsprijs gerealiseerd worden.

Tevens kunnen we verschillende installatie combineren waarbij we de juiste samenstelling zoeken van de sterke punten van diverse installaties om zo het beste rendement te krijgen. Dit is vooral bij nieuwbouw en een flinke verbouwing een interessante mogelijkheid. Want dan krijg je de kans om de installatie in een keer bijzonder goed neer te zetten.

Bij ons krijg je voor 250 euro een advies op maat. Daarin nemen we de verwarming, koeling en ventilatie van je huis mee. Geef je ons daarna de opdracht om de installatie(s) te realiseren? Dan komen de advieskosten te vervallen. Weet je al wat je wilt en heb je geen advies nodig? Dan realiseren wij de installatie(s) natuurlijk ook graag voor je. We rekenen dan geen advieskosten

Hieronder zijn enkele systemen in het kort toegelicht zodat u uw zelf al voor kunt bereiden op de verschillende installatie. Mocht u nu helemaal geen kaas gegeten hebben van techniek, en heeft u zelf de tijd niet om u ook maar iets zelf te verdiepen in de verschillende installatie, neem dan direct contact met ons op.

De verschillende systemen:

Hieronder vind je een aantal verschillende duurzame energie systemen. Benieuwd welke installatie het meeste comfort biedt en welke het meest rendabel is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bekijk hier alle duurzame energiesysteem