Drinkwater

Waterinstallatie

De kwaliteit van water is essentieel voor dieren. Denk maar zo: wat je dieren drinken, moet je zelf ook kunnen drinken. Durf jij het? Veel agrariërs maken gebruik van een eigen bron, maar dat water moet dan vaak wel gezuiverd worden om te kunnen voldoen aan de kwaliteit van het water zoals het waterleidingsbedrijf dat levert. Je zou dus ook kunnen kiezen voor een combinatie: een eigen bron voor spoelwater en het waternet voor drinkwater. Wij kunnen voor je berekenen wat voor jou de beste keuze is.

Onze waterinstallaties ondersteunen je bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kun je kiezen voor automatische verversing van de leidingen om ziektekiemen tegen te gaan. Ook meten onze installaties op afdelingsniveau. Als dieren ziek worden en daardoor meer of juist minder water gaan drinken, krijg je vanzelf een signaal.

Wil je weten welke waterinstallatie het beste past in jou situatie, en hoe onze waterinstallaties kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de dieren in jouw bedrijf? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina