Nevelkoeling

Nevelkoeling

Nevelkoeling is een veelgebruikte methode in de veehouderij die wordt gebruikt om de stal koel te houden. Voor veel dieren, zoals varkens en kippen, is een te hoge temperatuur onprettig en leidt tot stress bij de dieren. Met name bij de grotere stallen is het open zetten van de deuren niet genoeg om voor voldoende koeling te zorgen. Nevelkoeling kan dan de oplossing bieden en de temperatuur in de stal doen dalen. Omdat het vaak over grote installaties gaat, heeft u voor het installeren van nevelkoeling een expert in de installatietechniek nodig. Kolsters Installatie Techniek is die expert. Sinds 2005 houden wij ons bezig met het installeren en onderhouden van onder andere verwarmingsinstallaties voor zowel particulieren als bedrijven en ook een nevelkoeling installatie kunnen wij vakkundig bij grote bedrijven komen installeren.

Laat nevelkoeling installeren voor een beter leven voor mens en dier

In de zomer is het geregeld warmer dan 25 graden en de afgelopen jaren zijn pieken van meer dan 30 graden niet ongewoon meer te noemen. Dat zijn temperaturen die op zijn zachtst gezegd oncomfortabel aanvoelen. In het geval van de dieren in de stal kan deze hitte zelfs dodelijk zijn. Dieren kunnen sterven als gevolg van hittestress. Voorkom dit door vandaag nog contact op te nemen met Kolsters Installatie Techniek en te vragen naar de opties voor nevelkoeling binnen uw bedrijf. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 013-514 29 65.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.