Hygiënesluis

Sanitaire installaties in uw hygiënesluis

Een goede hygiene is van groot belang voor de gezondheid van uw dieren, u wilt dan ook voorkomen dat de bezoekers op uw bedrijf ziektekiemen binnen brengen vanaf andere agrarische bedrijven. Hiervoor is een goed functionerende en schone hygiënesluis onmisbaar. Deze hygiënesluis dient makkelijk schoon te houden zijn en praktisch ingericht te zijn.

Wilt u er zeker van zijn dat iedere bezoeker zich wast, en goed wast, alvorens deze uw bedrijf betreed ? Vraag dan eens naar de mogelijkheden voor een automatische sturing op uw hygiënesluis. Met dit eigen ontwikkelde systeem weet u zeker dat iedere bezoeker zicht doucht en dat de er niet aan ontkomt om zijn/haar eigen goed te wassen.

Van het monteren van de sanitaire toestellen, tot een complete hygiënesluis met inrichting, bij ons bent u aan het juiste adres. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om uw hygiënesluis, benieuwd hiernaar ? Neem dan contact met ons op voor een gedegen advies een en een passende offerte.

Referenties

Hier vind je een aantal voorbeelden van ons werk. Werk waar we trots op zijn en graag met je delen, maar nog liever ook voor jou uitvoeren.

Bekijk meer projecten op onze Referentie pagina